Matematik

Hva' så med den???

04. januar 2004 af SP anonym (Slettet)
Hey... men hva' så med denne her??

4x/3 + 1 1/3 = x + 2/3???

der står = (4x ud af 3 + 1 helog en tredje del = x + 2 tredje del) håber i forstår det

prøver lige selv...

4x/3 + 1 1/3 = x + 2/3
4x+ 3 1/3 = 3x + 2
4x+1 = 3x + 2
4x-3x = 2-1
1x = 1
x = 1 kan det passe?

Svar #1
04. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Nobody???:(.. I need help...

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2004 af Twinkle5000 (Slettet)

4x/3+1 1/3 = x + 2/3
4x+4 = 3x+2
4x-3x = 2-4
x = -2



Svar #3
04. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

takker... men hvor bliver 1/3 henne så??? hvor havner den henne`??

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. januar 2004 af Twinkle5000 (Slettet)

for at fjerne /3, er du nødt til at gange alle led med tre som du selv havde fundet ud af. 3*3 1/3=4

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. januar 2004 af Lurch (Slettet)

Man samler bare de 1 1/3 til 4/3. Dete r jo samme værdi

4x/3 + 1 1/3 = x + 2/3
(4x+4)/3 = (3x+2)/3
4x+4=3x+2
4x-3x = 2-4
x = -2

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. januar 2004 af Twinkle5000 (Slettet)

nå ja... Hvis du absolut VIL simplificere det. :)

Svar #7
06. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

hehehe... takker firends!!!

Skriv et svar til: Hva' så med den???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.