Matematik
Differentialligninger
27. april 2006 af
Dras (Slettet)
Hej
Jeg er forholdsvis blank i følgende opgave:
http://peecee.dk/?id=37095
Kan ikke rigtig se hvordan jeg skal bestemme hvilke løsningskurver som hører til hvilke ligninger.
Skal jeg eventuelt integrere differentialligningerne med seperationsmetoden?
Nogle der kan give et hint tak?
Jeg er forholdsvis blank i følgende opgave:
http://peecee.dk/?id=37095
Kan ikke rigtig se hvordan jeg skal bestemme hvilke løsningskurver som hører til hvilke ligninger.
Skal jeg eventuelt integrere differentialligningerne med seperationsmetoden?
Nogle der kan give et hint tak?
Svar #1
27. april 2006 af Madsst (Slettet)
Du kunne argumenterer ud fra hvor hastigt de tre funktioner vokser. For eksempel vokser. For eksempel er xy > y/x for x>1.
Svar #2
27. april 2006 af Sazkia (Slettet)
Tænk på de romænske tal 1=I 2=II og 3=III håber det hjælper!
Skriv et svar til: Differentialligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
