Matematik

mere vektorregning

13. maj 2006 af Englebassen (Slettet)
2.003
om to vektorer a og b gælder at

(2a-b)*(a+b) = 45

/a/= 6

a*b =-2

beregn længden af b

Svar #1
13. maj 2006 af Englebassen (Slettet)

har fundet ud af det

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)

(2a-b)*(a+b) = 45
2a^2+2ab-ba-b^2=45

og så kører du bare.

Skriv et svar til: mere vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.