Matematik

potensfunktion

16. maj 2006 af stumpL (Slettet)
f(x)=b*x^a

hvordan ville I finde x??

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2006 af mathon

y=f(x)

x=(y/b)^(1/a)

Svar #2
16. maj 2006 af stumpL (Slettet)

f(x)=b*x^a

hva så hvis jeg skal finde a??

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2006 af mathon

y=b*x^a

y/b=x^a
ln(y/b)=a*lnx
a=(lny-lnb)/lnx

Skriv et svar til: potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.