Matematik

længde af vektor

17. maj 2006 af Sampairo (Slettet)
Jeg kan overhovedet ikke få følgende opgave til at passe:

vektor(a)=(t+2;2t-3)

hvor t er et tal.

bestem de værdier af t, således at
|a|=kvdr(17)

Hjælp!!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2006 af ibibib (Slettet)

Løs ligningen
(t+2)²+(2t-3)² = 17

Skriv et svar til: længde af vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.