Matematik
Asymptote info
18. maj 2006 af
Merit-HB (Slettet)
Jeg har fundet en side som jeg læser for at få en bedre forståelse af asymptoter, denne
http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/asymptot.html#asymptoter
under afsnittet siger de
x = x0 er lodret asymptote til grafen for
f(x), hvis f(x) → ± ∞ for x → x0.
hvad skal x0 forstås som ?
http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/asymptot.html#asymptoter
under afsnittet siger de
x = x0 er lodret asymptote til grafen for
f(x), hvis f(x) → ± ∞ for x → x0.
hvad skal x0 forstås som ?
Svar #1
18. maj 2006 af Merit-HB (Slettet)
det ser ud til der er nogle af tegnen som ikke kan skrives her, for at se det i dens oprindelige form kan i chekke linket ud
Svar #2
18. maj 2006 af sigmund (Slettet)
X0 er et tal, fx 2. Fx kan du sige: x = 2 er lodret asymptote til grafen for f(x), hvis f(x) --> ±uendeligt for x --> 2.
Svar #3
18. maj 2006 af Merit-HB (Slettet)
Lad mig se om jeg har forstået det rigtigt, en lodret asymptote har altså heldigvis noget og gøre med sin navn så altså for f(x)-> ± uendeligt når x-> x0 , er fordi grafen vil komme til og gå mod komplet lodret form
Skriv et svar til: Asymptote info
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
