Matematik
Halveringstid
20. maj 2006 af
Black18 (Slettet)
Hej .
Hvordan finder jeg halveringstiden for et stof, når jeg ved, at det henfalder med 2,45 % pr. år og der er 10 g. af stoffet?
På forhånd tak !
Hvordan finder jeg halveringstiden for et stof, når jeg ved, at det henfalder med 2,45 % pr. år og der er 10 g. af stoffet?
På forhånd tak !
Svar #1
20. maj 2006 af dnadan (Slettet)
Benyt:
a=(1+r) dvs: a=(1-0,0245)
Nu kender du du a, og derved kan T1/2 formlen bruges
a=(1+r) dvs: a=(1-0,0245)
Nu kender du du a, og derved kan T1/2 formlen bruges
Skriv et svar til: Halveringstid
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
