Matematik
proportionalitet og omvendt proportionalitet
28. maj 2006 af
bonki-19 (Slettet)
Jeg har fået offentliggjort eksamensspørgsmålene til muntlig eksamen til matematik c-niveau hvor et af af spørgmålene lyder sådan:
Der ønskes en redegørelse for ligefrem proportionalitet og omvendt proportionalitet.
Hvordan ser graferne ud, og hvordan bestemmes ligningen for en ligefrem proportionalitet ud fra et konkret eksempel?
Håber i kan hjælpe fordi det er et af dem jeg har sværest ved
Der ønskes en redegørelse for ligefrem proportionalitet og omvendt proportionalitet.
Hvordan ser graferne ud, og hvordan bestemmes ligningen for en ligefrem proportionalitet ud fra et konkret eksempel?
Håber i kan hjælpe fordi det er et af dem jeg har sværest ved
Svar #1
28. maj 2006 af 2835 (Slettet)
"Jeg har fået offentliggjort eksamensspørgsmålene til muntlig eksamen til matematik c-niveau hvor et af af spørgmålene lyder sådan"
Alle spørgsmålene?
Det er forholdet mellem x og y der tænkes på:
ligefrem:
y = ax (+ b)
omvendt:
y/x (+ b) = k
::2835::
http://www.gymopg.webbyen.dk
Alle spørgsmålene?
Det er forholdet mellem x og y der tænkes på:
ligefrem:
y = ax (+ b)
omvendt:
y/x (+ b) = k
::2835::
http://www.gymopg.webbyen.dk
Svar #2
28. maj 2006 af Sansnom (Slettet)
#1,
"Alle spørgsmålene?"
I læreplanen til det nye HF-C står der:
a) En mundtlig prøve på grundlag af et overordnet spørgsmål med konkrete delspørgsmål. Spørgsmålene til prøven er offentliggjort i god tid inden prøven og er udformet således, at de tilsammen gør det muligt at evaluere de faglige mål, der er beskrevet i afsnit 2.1.
http://www.retsinfo.dk/DELFIN/HTML/B2004/0134505.htm#B15
Så det er anderledes end under den gamle reform.
"Alle spørgsmålene?"
I læreplanen til det nye HF-C står der:
a) En mundtlig prøve på grundlag af et overordnet spørgsmål med konkrete delspørgsmål. Spørgsmålene til prøven er offentliggjort i god tid inden prøven og er udformet således, at de tilsammen gør det muligt at evaluere de faglige mål, der er beskrevet i afsnit 2.1.
http://www.retsinfo.dk/DELFIN/HTML/B2004/0134505.htm#B15
Så det er anderledes end under den gamle reform.
Skriv et svar til: proportionalitet og omvendt proportionalitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
