Fransk

HJÆLP!! Fransk eksame

30. maj 2006 af deesse (Slettet)
Jeg går i 9.klasse og skal op i fransk i næste uge. I de fransk timer vi har haft i skolen har vi næsten ikke øvet noget mundligt og jeg er virkelig usikker ved at skulle snakke det. Er der nogen, der har nogle gode råd?

Brugbart svar (1)

Svar #1
31. maj 2006 af Pierre (Slettet)

Det er noget skidt, hvis du ikke har øvet det mundlige på klassen, da prøven som sagt er mundtlig, foregår på fransk og varer cirka ti minutter.

Hvad angår det mundtlige, vil jeg foreslå dig at øve dig med en, der er god til fransk, eventuel en fra din klasse, så at du får nigen træning i at udtale de franske ord.Du kunne også øve dig hjemme ved at lytte og gentage et sprogprogram via internet, for eksempel: bbc/ french steps.

Hvad angår prøveforberedelsen i forhold til emnerne, kan jeg måske mulighed for at give dig en række spørgsmål, der omhandler hvert emne.
Hvilke emner har I drøftet på klassen?
Endeligt vil jeg foreslå, at du finder i dit læsepensum tekster, som du kan sætte i relation med de emner, I har studeret på klassen, og som du kan inddrage ved prøven. Når du har udvalgt teksterne, kan du begynde at resumere og kondensere teksterne, således at du udarbejder oplæg til selve prøven.

Amitiés
Pierre

Svar #2
04. juni 2006 af deesse (Slettet)

Mange tak for hjælpen, må bare prøve. Så må det bære eller briste, men det nu mere det med at skulle lave "sætninger det kniber med, og grammatikken er jo heller ikke for let ..

Skriv et svar til: HJÆLP!! Fransk eksame

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.