Andre fag

Her kan I blære jer i fred:o)

30. maj 2006 af niels pede (Slettet)
Når man læser de forskellige indlæg her på studieportalen.dk fornemmer man at folk ikke helt kan lade være med at komme med små kommentarer om hvor godt, det er gået dem til deres ekssamen. Det er temlig træls, for når man ikke selv har været oppe endnu, er det sidste man gider høre på, hvor godt det går for alle andre:o)
Så her har I muligheden for at blære jer alt det I vil. Blær løs!

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2006 af soocute (Slettet)

genialt initiativ :D... er selv pisse nervøs for mine eksamener og alle de 10-13 taller jeg bliver ved med at læse om herinde får sq næsten én til at blive mere nervøs

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2006 af McMaster (Slettet)

Så laver vi lige den omvendte, for er rimelig sikker på, at jeg kom til at lave ca. en 5 eller 6-pind i min skr. dansk årsprøve her forleden. Ligger normalt over middel.

Rimelig blæret...

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. maj 2006 af LilTutte (Slettet)

altså alle de der 10 og 13 taller som bliver smidt til højre og venstre åbenbart.. det sker satmeik på min skole, med mindre man bare har gjort ALT perfekt.. så enten er folk helt vildt dygtige.. ellers pynter de LIDT på sandheden ;) hehe

så #1 bare rolig.. vi er os nogle som har fået leveret nogle skod karakterer indtil videre ;) og det tør jeg sgu godt indrømme... man ka ik være lige heldig hver gang :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
31. maj 2006 af vakadu (Slettet)

Har også fået skodkarakterer før, men fik sku 11 i mundtlig dansk, det er jeg fandme glad for, selvom jeg tror at censor var rimelig flink med karakterne, vi lagde mærke til at det tit var vores egen lærer der trak os ned ,. :S

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. maj 2006 af allan_sim

#4.
Hvordan lagde I mærke til det? Eksaminator og censor må ikke oplyse om uenigheder. Var ørerne plantet på døren?

Brugbart svar (0)

Svar #6
31. maj 2006 af figaro8 (Slettet)

jeg fik 10 i mundligt engelsk.. hvilket jeg er tilfreds med.

Brugbart svar (0)

Svar #7
31. maj 2006 af Thork (Slettet)

Jeg kan så blære mig med at jeg fik 13 i bio i dag.. :) WUUUUHUUUUUU ...!!! (skulle lige ha´ det ud af systemet,- det er mit første 13-tal) og det på trods af at jeg trak et trist spørgsmål om bl.a. blomsters formering og bestøvning.. havde håbet på noget biokemi... :P

Brugbart svar (0)

Svar #8
31. maj 2006 af TheKo (Slettet)

Jeg fik 11 i mundtlig engelsk, det var også helt dejligt...

Brugbart svar (0)

Svar #9
31. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)

10 i religion. Om en skide sort sten og dens udseende. Det gælder om at være tekstnær. Yes sir, om en sort sten.

Svar #10
02. juni 2006 af niels pede (Slettet)

Ja, så kan jeg så selv slutte mig til den glade flok af stolte elever. Fik 11 i oldtidskundskab så sent som i går:o) Herligt!! Særligt eftersom jeg virkelig ikke troede jeg kunne indkassere meget mere end et 8-9tal!

Brugbart svar (0)

Svar #11
02. juni 2006 af hjskdf (Slettet)

fik 11 i tysk, plejer at får 6-7...
I am so happy

Brugbart svar (0)

Svar #12
02. juni 2006 af USyay (Slettet)

#11

det var godt noget af en forandring....godt klaret! så kan læreren bare lære det....hehe

Svar #13
13. juni 2006 af niels pede (Slettet)

Ja, så kom turen til musik - indkasserede et fint 10-tal på trods af at jeg trak en sonaterondo:S

Brugbart svar (0)

Svar #14
13. juni 2006 af SusenPutten (Slettet)

#13 Det har du min fulde respekt for! :D

Brugbart svar (0)

Svar #15
13. juni 2006 af Blackbirdy (Slettet)

ja ja... og det er ALTID ''et emne som jeg SLET IKKE ville komme op i'' folk kommer op i.. og så får de 13!!! helt ærligt!!!... hold jeres visdom for jer selv... os andre skal nøjes med 8,9 og 10'taller =/ !!!

Brugbart svar (0)

Svar #16
13. juni 2006 af Jeppedyret (Slettet)

hehe #15 ;) det er jo det den her tråd er til ? :D

Brugbart svar (0)

Svar #17
13. juni 2006 af Thourdaxe (Slettet)

Blær:

Historie opave: 13
Mundtlig dansk: 11
Mundtlig tysk: 10

resten kendes ikke endnu.

Brugbart svar (0)

Svar #18
13. juni 2006 af Blackbirdy (Slettet)

# 16

hvad laver jeg så her? =/.... hehehe.. =P

Brugbart svar (0)

Svar #19
13. juni 2006 af sabss (Slettet)

Fik 9 i kemi C-niveau, som var re-eksamen. Lavede en basal fejl - og det var det, der trak mig ned fra 10. Så irriterende.. men det er da højere end 8! ;)

Brugbart svar (0)

Svar #20
13. juni 2006 af kopo (Slettet)

Har været oppe i old og fik 9! havde kun haft 3 dage til at læse, og kom op i noget, som jeg næsten ikke havde nogen noter til, hehe!
I fransk efter 2.g fik jeg 10! Læste hver dag i 2 uger. det skal siges jeg fik 9 i årskaraktér!

Forrige 1 2 3 4 5 Næste

Der er 94 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.