Tysk
sie/ihr?
12. juni 2006 af
Peder3 (Slettet)
Der Frosch nimmt deshalb Platz an ihre Seite und verlangt mit sie?/ihr? zu schlafen.
Hvad skal det være, sie eller ihr eller ngt helt andet?
Hvad skal det være, sie eller ihr eller ngt helt andet?
Svar #1
12. juni 2006 af Zutte (Slettet)
mit er et forholdsord, som styrer dativ. Derfor kan ordet "sie", som det hedder i nominativ, kun blive til "ihr".
Fordi:
sie = nominativ
sie = akk.
ihr = dativ
Fordi:
sie = nominativ
sie = akk.
ihr = dativ
Svar #3
12. juni 2006 af Peder3 (Slettet)
Hvad nu hvis man skriver:
Statt eines zerquetschten Froschs steht plötzlich ein schöner junger Prinz da
Er det grammatisk korrekt?
Statt eines zerquetschten Froschs steht plötzlich ein schöner junger Prinz da
Er det grammatisk korrekt?
Skriv et svar til: sie/ihr?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
