Matematik
2.gradspolynomien (faktorisering)
13. juni 2006 af
parisa (Slettet)
hej. jeg forstår ikke følgende:
(-b-sqrtd-b+sqrtd)2a
=-2b/2a = -b/a
hvordan kommer jeg fra 1. til anden linje? hvordan får man -b/a på højresiden????
(-b-sqrtd-b+sqrtd)2a
=-2b/2a = -b/a
hvordan kommer jeg fra 1. til anden linje? hvordan får man -b/a på højresiden????
Svar #1
13. juni 2006 af Sansnom (Slettet)
-b+sqrtd-b-sqrtd
+sqrtd og -sqrtd går ud med hinaden
-b og -b giver -2b
+sqrtd og -sqrtd går ud med hinaden
-b og -b giver -2b
Skriv et svar til: 2.gradspolynomien (faktorisering)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
