Dansk
ordforklaring
14. juni 2006 af
Amaana (Slettet)
hej.
Jeg har behov for at finde en bog, der forklarer de ord i de digte på gammeldagssrog fx. ordet gam - der betyder vinget fabeldyr. vånde = bekymringer. Rin = havet osv.
Ved I om der findes en bog (ordbog) eller en hjemmeside, der forklarer nogle af de her slags ord. Jeg fandte lidt i google, men ikke nok
Håber I kan hjælpe.
På forhånden tak.
Jeg har behov for at finde en bog, der forklarer de ord i de digte på gammeldagssrog fx. ordet gam - der betyder vinget fabeldyr. vånde = bekymringer. Rin = havet osv.
Ved I om der findes en bog (ordbog) eller en hjemmeside, der forklarer nogle af de her slags ord. Jeg fandte lidt i google, men ikke nok
Håber I kan hjælpe.
På forhånden tak.
Svar #2
15. juni 2006 af Speakerbox (Slettet)
http://ordnet.dk/ods/
Der skulle være tilbage til 1700 :)
Der skulle være tilbage til 1700 :)
Skriv et svar til: ordforklaring
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
