IT

Multimedie fag?

18. juni 2006 af Malene2005 (Slettet)
Hejsa :)

Jeg har valgt multimedie som valgfag uden egentlig at vide hvad det er, som sådan. Jeg fik snakket med læreren som underviser i det dag og han fik det til at lyde som noget spændende, han sagde man lavede diasshow, "legede" med lys og lyde, manipulerede med billeder ect. han sagde det var et ret kreativt fag, vil det sige at multimedie hører ind under "film/tv"?

Jeg vil virkelig værdsætte det, hvis der var en eller flere som gad at give en kort beskrivelse af det fag, da jeg virkelig vil vide, hvad der venter mig, hehe :)

På forhånd mange tak og god sommerferie til jer alle sammen ;)

Brugbart svar (1)

Svar #1
23. september 2006 af nimwa2 (Slettet)

billedmanipulation er bare billedregigering i photoshop, hvilket for nogle er svært og stressende men for andre nemt og sjovt, det kan være f.eks. at lave plakater eller forbedre billeder mulighedenerne er endeløse. Du kan også komme ud for at lave f.eks. websites i flash eller andet.

det lidt under film/tv men ikke helt, da det er i medie man laver film.

men det er vel bare et fag hvor du forbedre/laver tekst,lyd,billed ved hjælp af computerens computer applicationer.

det er faktisk en uddannelse. Der står bla. Hvad det handler om, kan godt være du er kreativ men hvis computerens programmer som Photoshop, Dreamweaver og FlashMX ikke falder naturligt for dig efter et stykke tid er multimedier røv sygt og du vil finde det meget svært da man hele tiden skal udvide sine horisonter for at kunne forbedre det man laver.. (udover det læren viser)

http://www.ug.dk/Uddannelse.aspx?article_id=udb-multimediedesigner

Brugbart svar (1)

Svar #2
03. januar 2011 af Iman3b (Slettet)

Hvad er forskellen på mediefag og multimediefag?


Skriv et svar til: Multimedie fag?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.