Engelsk

mdt. Engelsk eksamen

20. juni 2006 af anders1988 (Slettet)

Hej, jeg skal til min sidste eksamen i morgen, mdt. engelsk, og ville bare lige høre om der er nogle der har nogle gode fif til hvordan man giver et godt indtryk, og hvordan man kan få et flot 9 tal, da jeg er meget nervøs, håber på nogle gode svar.

På forhånd tak...

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2006 af monti-ponti (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=236080

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni 2006 af monti-ponti (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=234538

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juni 2006 af frk-larsen (Slettet)

det vigtigste er at sproget kommer nogenlunde frit - at der så er lidt fejl kan accepteres.. men hvis du formår at snakke sammenhængende og flydende - skulle den være der.. det fik jeg i hvert fald at vide af min lærer..
prøv at sidde med begge ben plantet i jorden til eksamen, det fjerner lidt af angsten, at du kan mærke kroppen - uden noget pis!!

Svar #4
20. juni 2006 af anders1988 (Slettet)

andre der har god råd mht. mdt. engelsk eksamen, så ville jeg blive rigtig glad.

Svar #5
20. juni 2006 af anders1988 (Slettet)

HJÆLP!!!!!

Brugbart svar (1)

Svar #6
20. juni 2006 af Irrelevant (Slettet)

Lad være med at snakke, som galt det livet - bevar et roligt tempo, der viser overblik og kontrol, hvis man kan sige det. Styr sproget, det skal komme flydende og helst rimelig naturligt, så du viser, du kan snakke det. Giv dig selv lov til at holde en lille pause til at trække vejret, og giv dig selv lov til at tænke over spørgsmålene inde til eksaminationen.

Og så husk at analysere! Og perspektivere ej at forglemme..

Svar #7
20. juni 2006 af anders1988 (Slettet)

tak, men på min seddel står der at jeg får en ukendt tekst som jeg så skal give et resumé af også skal den kommerteres. og dernæst trækkes der så et spørgsmål til den kendte tekst!!!

Hvad mener de med at teksten skal kommenteres???

Og er der forresten nogen der har noter til følgende tekster/emner:

The making of a nation = om USA.
Portrait of an online shopper = om internethandel.
Big business puts its mark on schools.
Circus Lady = Et stykke.
Looking at the USA, A historical overview.
American Advertising = Om Amerikansk reklame.
The teenage consumer.

Håber der er nogen der kan hjælpe... PLZ.

Brugbart svar (0)

Svar #8
20. juni 2006 af monti-ponti (Slettet)

jeg har til circus lady.. giv e-mail adressen

Svar #9
20. juni 2006 af anders1988 (Slettet)


Det lyder godt, min email er = [email protected]

Brugbart svar (0)

Svar #10
20. juni 2006 af jammal (Slettet)

Jeg fik at vide af cesnoren og læreren, at ordforåd og analysen var gode ( fik 11)

Sørg for at have stik ord om alle noveller/romaner osv. så du kan snakke i ca. 10-15 min.

Det er meget vigtigt. Fordi hvis du allerede er færdig med at sige tingene efter 5-6 min. så er det et signal på "Nu kan jeg ik finde på mere"..!

Derfor snak altid og uddyb og inddrag MEGET gerne pensum, hvis du kan det, og sige "Det her minder mig om historien xxxx hvor der sket xxxxx"

Svar #11
20. juni 2006 af anders1988 (Slettet)

Hej monti-ponti sender du ikke de noter om Circus Lady. PLZ... du kan også sende dem på Email = [email protected]
På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #12
20. juni 2006 af monti-ponti (Slettet)

har sendt til begge..

Svar #13
20. juni 2006 af anders1988 (Slettet)

ok mange tak har du andre at teksterne?

Brugbart svar (0)

Svar #14
20. juni 2006 af monti-ponti (Slettet)

jeg har
Borden Deal, "Antaeus
Carson McCullers, "Sucker",
"I Have a Dream".
"The Ballot or the Bullet".
Stephen King, ”The Man Who Loved Flowers”
Mark Haddon, ”The Curious Incident of the Dog in the Night-time.”
Andrea Levy, ”This is my England
Auyb Khan-Din, ”East is East
Hanif Kureishi, ”My Son the Fanatic
Sujata Bhatt, ”Search For My Tongue”.

Svar #15
20. juni 2006 af anders1988 (Slettet)

Andre der kan hjælpe mig. PLZZZZZZZZZ

Brugbart svar (0)

Svar #16
20. juni 2006 af Idabida (Slettet)

Hej.
Jeg var til engelsk eksamen for et par uger siden, og fik 11.
Jeg synes det er utrolig vigtigt at vise overblik. Smil når du går ind til eksaminationen, virk rolig og forberedt. Start med at gennemgå hvad du har tænkt dig at snakke om (det er VIRKELIG noget censor og lærer kan lide) og tag det så punkt for punkt. Snak langsomt, så kommer du ikke til at vrøvle, og tiden går hurtigere :)
Hvis du bliver spurgt om noget, så giv dig selv lidt tid til at tænke, og prøv så at svare.. Lad være med at sige "I do not know" - prøv i stedet at svare så godt du kan.
Jeg håber det hjalp lidt. Håber det kommer til at gå godt for dig. Det er slet ikke så slemt, din lærer vil jo også gerne have at det går dig godt, og skal nok hjælpe dig, hvis du går i stå eller sådan noget.
Held og lykke. Mvh Ida

Skriv et svar til: mdt. Engelsk eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.