Andre fag

Gennemsnit?

24. juni 2006 af lisayne (Slettet)
Hej..
Hvad ligger jeres gennemsnit på?
(årskarakterene)
..
Vær nu ærlig ;)

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2006 af vag (Slettet)

Jamen så er vi det :-)

Både mine årskarakterer og eksamenskarakterer endte med et snit på 9,7.

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. juni 2006 af Guruen (Slettet)

årskarakterer: 8,9
og eksamens: 9,8 (fik 11 i fys og 1+ i geo:D )

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. juni 2006 af TheKo (Slettet)

Årskarakterer på 9,5 og endeligt gennemsnit på 9,6 (--> 9,9).

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. juni 2006 af Akademic (Slettet)

Mit x-samnes gennem.= 9,7 og mit års-gennem.= 8 så kna vi jo drage den konklusion at man får nemme gode karaktere i folkeskolen!

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. juni 2006 af TheKo (Slettet)

#4: Hvordan det? Du har jo ikke skrevet dine folkeskolekarakterer ;)

Det med folkeskole som værende en leg ift. gym været lidt af en myte for mig - jeg har ikke kunne mærke nogen forskel; de har begge været lige lette.

Svar #6
25. juni 2006 af lisayne (Slettet)

okay..
evt hvad skal i, 3g'er efter gymnasiet?
-sabbatår?
-uni? (hvad,hvor?)

er såeh nysgerrig ;b

Brugbart svar (0)

Svar #7
25. juni 2006 af ThomasRG (Slettet)

Har fået 9,0 på HF, og det er over 17 eksamner over 2 år, ofte med få dages eller ingen dages forberedelse imellem. Meget godt, når det godt, når det kun er fremførrelsen og ikke viden de kunne kimse af.

Brugbart svar (0)

Svar #8
25. juni 2006 af Irrelevant (Slettet)

#5
Jeg er enig. Jeg synes, det er rimelig meget det samme. Jeg er dog også kun 1.g'er :)

Mit årskaraktergennemsnit er på 9,9 - og årsprøve-/eksamensgennemsnittet ligger på 10,4.

Brugbart svar (0)

Svar #9
25. juni 2006 af cc89 (Slettet)

Årskarakterer i 1.g: 9,3
Eksamenskarakter: 11 (kun én eksamen)
Årsprøver: 9,5

Brugbart svar (0)

Svar #10
25. juni 2006 af piper (Slettet)

10 på årskarakter 10,2 til eksamen. Jeg er netop blevet færdig.

Brugbart svar (0)

Svar #11
25. juni 2006 af ninnacaroline (Slettet)

uh. Det er nu at et snit på 8 (årskarakterer) i 2.g falmer en hel del :p

Brugbart svar (0)

Svar #12
25. juni 2006 af Molle (Slettet)

Tro det, eller lad være. Jeg er ligeglad, idet jeg ikke har behov for at blære mig med mine karakterer over for mennesker, jeg ikke kender. Så længe jeg selv ved, at de er rigtige, er jeg tilfreds.

Årskaraktergennemsnit: 10,6
Årsprøvegennemsnit: 10,8

Har været til skriftlige årsprøver i dansk og matematik og til mundtlige i matematik, fysik og kemi. Det er de fem karakterer, der udgør mit årsprøvesnit.

Brugbart svar (0)

Svar #13
25. juni 2006 af Penoer (Slettet)

Fået 9,3 i eksamenskaraktersnit, og 9,2 i årskarakter. Så jeg er sku godt tilfreds, især når man har et snit på 11 i alle de matematiske fag.

Det er jo kun de matematiske fag der egentligt tæller, de andre fag er jo bare nogle pludderfag, hvor retorikken er altafgørende.

Brugbart svar (0)

Svar #14
25. juni 2006 af Jakobmp (Slettet)

Jeg har 9,4 i gennemsnit.

Brugbart svar (0)

Svar #15
25. juni 2006 af PolitVirgin (Slettet)

Fik 11,0 i studentereksamensgennemsnit.

Års = 10,7
Eksamens = 11,3

Brugbart svar (0)

Svar #16
25. juni 2006 af Jakobmp (Slettet)

Tror seriøst nogen af jer pynter meget på jeres snit :)

Det er bare lidt mærkeligt, når det normale gennemsnit er omkring 8, og så alle herinde får omkring 10 og 11.

Brugbart svar (0)

Svar #17
25. juni 2006 af lort (Slettet)

#16 tror ikke det er tilfældet. Snarere er forklaringen, at dem med de høje snit helst spytter ud!

Brugbart svar (0)

Svar #18
25. juni 2006 af Jakobmp (Slettet)

#6:
Efter gymnasiet og efter denne sommerferie, starter jeg på økonomi på KU.

Brugbart svar (0)

Svar #19
25. juni 2006 af NuclearWarhead (Slettet)

Mit eksamensresultat blev på 9,9, korrigeret 10,2. Bevis: http://www.fuldblodshumanist.dk/eksamensbevis.jpg

Begynder mærkelig nok på latin (og græsk som sidefag sidenhen) på KU efter sommerferien :)

Brugbart svar (0)

Svar #20
25. juni 2006 af TheKo (Slettet)

#19: Mangler lige de sidste 2/3 af beviset ;)

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 45 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.