Engelsk
Engelsk: rettelse af et par sætninger
02. februar 2004 af
Jordbær (Slettet)
Hey..er der nogle der har tid/lyst til at kigge mit engelsk igennem og evt. fortælle hvilke fejl jeg har lavet?
på forhånd tak :)
He assumes that this new society will make people work much harder.
He also thinks that people will loose contact with the rhythm of day and night if the shops will be available 24 hours a day -and in consequence of that people will start doing drugs to push away their thoughts and worries, because that they are afraid to be alone with themselves.
på forhånd tak :)
He assumes that this new society will make people work much harder.
He also thinks that people will loose contact with the rhythm of day and night if the shops will be available 24 hours a day -and in consequence of that people will start doing drugs to push away their thoughts and worries, because that they are afraid to be alone with themselves.
Svar #1
02. februar 2004 af Fingersen (Slettet)
loose = lose
will be available = are open
and in consequence of that = and due to that
Dine sætninger er meget lange og komplicerede. Prøv med et enkelt punktum her og der. Meninger kommer ikke så godt igennem!
will be available = are open
and in consequence of that = and due to that
Dine sætninger er meget lange og komplicerede. Prøv med et enkelt punktum her og der. Meninger kommer ikke så godt igennem!
Skriv et svar til: Engelsk: rettelse af et par sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
