Andre fag

Anderledes spørgsmål

12. august 2006 af kim19 (Slettet)
Hvor tror i det er lettes af møde piger, en ny kæreste, på en videregående uddannelse, jura eller medicin, eller noget helt andet ?

Selvfølgelig vælger man ikke uddannelse af denne grund overhoved, men har talt med nogle venner om det - og vi ku ik rigtig blive enig ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2006 af 150972

Jurapiger er lidt fake-Louis Vuitton agtige, de lever måske lidt som nogle der allerede "styre for vildt".
Studiet er præget af, at enten mor/far er jurister eller ønsket om at de havde været det. Alle er fuld af løgn og lever lidt som yuppierne gjorde det i 80-erne!
(mega-generalisering, jeg ved jeg får på puklen af RomanG.)Medicinpigerne er MEGET stræbsomme og det kan gå udover den måske afslappet atmosfære som det kræver når man skal "score", de forventer også, at du viger dit liv til studiet som selvfølgelig også skal være medicin for der er ikke tid til, at I kan lave andet end lektier sammen, så det er urealistisk at du læser noget andet.
Du skal desuden tale svensk, bo i en af storbyerne og helst være MEGET almindelig for du har IKKE tid til at interessere dig for andet end studiet studiet studiet....
(er her der sikkert også en eller anden der synes jeg er en idiot)


Jeg tror, at begge studier er potentielle "jagtmarker". Fordelingen af drenge og piger er ca. 30% og 70%(piger).
Så det hele afhænger af din indsats, charme, lækkert hår, ånde, udstråling, begavelse, hygiejne(næsehår, sorte negle, osv) og om du er til drenge eller piger???

Held og lykke i kampen!

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. august 2006 af Roman Garcia

#1
Nej du får skam ikke på puklen, da din analyse rammer plet på mange folk. Det bør dog for en god ordens skyld siges, at det er det sjældent fake-Louis Vuitton. De mange mærkevarer er skam rigtige nok.
Med hensyn til alle er fulde af løgn, så vil jeg heller ikke give dig ret, men mange på Jura passer egentlig godt til de fordomme, man havde på forhånd.

Det Kim19 bør gøre, det er at tage den uddannelse, der interessere ham mest, og så tage på bar-rundtur om fredagen. Man kan eksempelvis sætte en grænse, at man ikke går på de studie-bare, hvor studiet har mindre end 60% piger. Denne procentdeling kan man se på internettet.

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. august 2006 af MHE (Slettet)

På psykologi og på seminarierne kan man også ofte møde et godt overtal af piger.

Selvom nogle af de piger, jeg har mødt på psykologi-fredagsbar nu mest af alt har mindet om nogle, der selv burde gå til psykolog (!), så er der mange søde og fornuftige tøsebørn at møde der.

Min fornemmelse mht. jura vs. medicin er den samme som I andres. Louis Vuitton-piger vs. overknoklende piger :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. august 2006 af Waterhouse (Slettet)

Frisørskolen.

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. august 2006 af kronborg (Slettet)

Du skal nok holde dig fra matematik, datalogi og økonomi. Ellers synes jeg, at pigerne fra jura på de billeder jeg har set, ser ret godt ud.

@Roman Garcia: Er man indlagt til en gang "fagsnak", hvis man skal snakke med jer?

Skriv et svar til: Anderledes spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.