Matematik

andengradsligning??

20. august 2006 af figaro8 (Slettet)
Nogen der kan lære mig at lave en andengradsligning ordentligt?? jeg ved at en andengradsligning er lig med ax^2 + bx + c

men hvordan ellers??

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2006 af Pi*x2 (Slettet)

nu tror jeg at det er min tur til at hjælpe dig selvom jeg er en lille hgere :)


http://da.wikipedia.org/wiki/Andengradsligning

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2006 af Pi*x2 (Slettet)

Også kan du lige tilføje at Wikipedia er det bedste sted at få informationer om.

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2006 af Pi*x2 (Slettet)

send dig en mail.

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. august 2006 af Pi*x2 (Slettet)

+t

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. august 2006 af jgthb (Slettet)

Sæt nogle tal ind på a, b og c's pladser, og sæt det lig med noget. Så har du lavet en andengradsligning. :)

Eller er det, hvordan man løser en andengradsligning, du vil vide?

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. august 2006 af deniz_g (Slettet)

hejsa!!

http://www.matema10k.dk/index.php?id=541

prøv at kigge her?

Håber det vil hjælpe, spørg evt. ^^

Svar #7
20. august 2006 af figaro8 (Slettet)

jeg vil gerne have hjælp til at løse en andengradsligning hehe

Brugbart svar (0)

Svar #8
20. august 2006 af jgthb (Slettet)

Fint nok. :)
Du må bare sige til, hvis du har brug for hjælp. Læs de to sider, de andre har foreslået. De ser gode ud.

Svar #9
20. august 2006 af figaro8 (Slettet)

jeg har nu læst og skrevet noter til de 2 sider;) vil du prøve at lave en andengradsligning så kan jeg løse den;)

Brugbart svar (0)

Svar #10
20. august 2006 af jgthb (Slettet)

#9.
Du er vel nok ihærdig :)

Jo, her har du en:

2x^2-7x+3=0

Svar #11
21. august 2006 af figaro8 (Slettet)

jeg får d til -34, og så kan den jo ike løses??

Brugbart svar (0)

Svar #12
21. august 2006 af allan_sim

#11.
Mellemregninger....

Brugbart svar (0)

Svar #13
21. august 2006 af FredeW (Slettet)

d=(-7)^2-4*2*3=25

Svar #14
21. august 2006 af figaro8 (Slettet)

hvordan får du det til 25?? kan ik lige se hvordan?

Brugbart svar (0)

Svar #15
21. august 2006 af FredeW (Slettet)

Hvad giver (-7)^2?
Og hvad giver 4*2*3?

Svar #16
21. august 2006 af figaro8 (Slettet)

4*2*3 = 24

-7^2 = -49 = -25 ikke bare 25??

Brugbart svar (0)

Svar #17
21. august 2006 af allan_sim

#16.
Læg mærke til parentesen:

(-7)² og -7² er ikke det samme

Svar #18
21. august 2006 af figaro8 (Slettet)

er det fordi.. at parentesen gør at - blir +?

Brugbart svar (0)

Svar #19
21. august 2006 af Anotte (Slettet)

(-7)² og -7² er da det sammen det er da -(7²) der skiller sig ud

Brugbart svar (0)

Svar #20
21. august 2006 af ibibib (Slettet)

(-7)² = (-7)·(-7) = 49
-7² = -7·7 = -49.

Forrige 1 2 Næste

Der er 25 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.