Tysk

3 ord

30. august 2006 af Lisa02 (Slettet)
Hejsa.
Nogen der man fortælle mig hvad følgende ords modsætninger er?
Jeg skal skrive dem fra tysk, til tyske modsætninger. (Men først skal jeg lige vide hvad ordene på dansk betyder)

1) Fair = retfærdig MODSÆTNINGEN?

2) Früh = tidligt = sendt(Hvad hedder det på tysk?) - kan ikke finde det i ordbogen.

3) Aufregend = Hvad betyder ordet?

tak :-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2006 af Virania (Slettet)

1. retfærdig/uretfærdig - fair/ungerecht

2. tidlig(morgen)/sen(aften)- früh/spät

3. spændende/kedeligt - aufregend/langweilig

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2006 af SusenPutten (Slettet)

Modsætningen af Fair er på tysk også unfair..

Modsætningen af tidligt, nemlig sent, som du rigtigt skriver, hedder spät på tysk.

Aufregend betyder ophidsende, medrivende,
fascinerende og/eller spændende.. Modsætningen er vel kedeligt, - langweilig


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2006 af Virania (Slettet)

2. gælder hovedsagelig for morgen og aften von früh bis spät

Svar #4
30. august 2006 af Lisa02 (Slettet)

mange tak:-)

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. august 2006 af Chick (Slettet)

Tja.. prøver lige at hjælpe dig, men kan det virkelig passe at du ikke kender modsætning på dansk til retfærdig?

1) uretfærdig = ungerecht

2) sent = spät

3) spændende = langweilig

Det er mine bud, jf. ordbogen

Svar #6
30. august 2006 af Lisa02 (Slettet)

#5

Ahh.. jeg tror bare at jeg ikke lige tænkte mig om ;-)

Svar #7
30. august 2006 af Lisa02 (Slettet)

tak.

Skriv et svar til: 3 ord

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.