Spansk
Hjækp til rettelse af enkle sætninger
30. august 2006 af
Perfe (Slettet)
Hey håber nogle kan hjælpe med disse forholdsvis lette sætninger...
Vi har været i Malaga
Hemos tenido en Málaga.
Jeg har læst Bogen
He leido el libro
Tjeneren har allerede stillet drikkevarerne på bordet
El camarero ha ya ponido las bebidas en la mesa.
Har du åbnet brevet
Has abrido la carta?
Dolores og Vicente er gået ind på restauranten
Dolores y Vicente es salido a un restaurante.
Har i set mine briller
Habéis vevido me gafas?
Vi har været i Malaga
Hemos tenido en Málaga.
Jeg har læst Bogen
He leido el libro
Tjeneren har allerede stillet drikkevarerne på bordet
El camarero ha ya ponido las bebidas en la mesa.
Har du åbnet brevet
Has abrido la carta?
Dolores og Vicente er gået ind på restauranten
Dolores y Vicente es salido a un restaurante.
Har i set mine briller
Habéis vevido me gafas?
Svar #1
30. august 2006 af MHE (Slettet)
Vi har været i Malaga
Hemos estado en Málaga
Tener = at have
Ser = at befinde sig
Sætning 2 er korrekt
Tjeneren har allerede stillet drikkevarerne på bordet
El camarero YA HA PUESTO las bebidas en la mesa
Poner = uregelmæssig bøjning.
Har du åbnet brevet?
Ya has ABIERTO la carta
abrir = uregelmæssig bøjning.
Dolores og Vicente er gået ind på restauranten
Dolores y Vicente HAN ENTRADO EN EL RESTAURANTE
Har I set mine briller?
Habéis VISTO mis gafas
Hemos estado en Málaga
Tener = at have
Ser = at befinde sig
Sætning 2 er korrekt
Tjeneren har allerede stillet drikkevarerne på bordet
El camarero YA HA PUESTO las bebidas en la mesa
Poner = uregelmæssig bøjning.
Har du åbnet brevet?
Ya has ABIERTO la carta
abrir = uregelmæssig bøjning.
Dolores og Vicente er gået ind på restauranten
Dolores y Vicente HAN ENTRADO EN EL RESTAURANTE
Har I set mine briller?
Habéis VISTO mis gafas
Svar #3
30. august 2006 af Duffy
Har du åbnet brevet?
¿HAS ABIERTO la carta? (Uden 'ya').
Husk også ¿?
Alt+168 giver det omvendte spørgsmålstegn ¿
Duffy
¿HAS ABIERTO la carta? (Uden 'ya').
Husk også ¿?
Alt+168 giver det omvendte spørgsmålstegn ¿
Duffy
Svar #4
01. september 2006 af MHE (Slettet)
@Duffman
Korrekt, det lidt for stærkt med den der.
Omvendt spørgsmålstegn gør jeg ikke så meget i, når det er sådan noget som det her...
Korrekt, det lidt for stærkt med den der.
Omvendt spørgsmålstegn gør jeg ikke så meget i, når det er sådan noget som det her...
Skriv et svar til: Hjækp til rettelse af enkle sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
