Tysk
tysk rettelse
03. september 2006 af
Camz (Slettet)
har virkelig brug for jeres hjælp...!!
Billige Kopien schädigen nicht nur die Hersteller von Markenartikeln. Schlechte qualitat gefährdet immer öfter Leib und Leben der Konsumenten.
dansk version.....
Billig kopiering skader ikke udelukkende fabrikanten af mærkevarer. Elendig kvalitet gefahrdet altid ofte krop og liv konsument.
forstår simpelthen ikke den sidste sætning...noget med forbrugerne....!!!
CaMz
Billige Kopien schädigen nicht nur die Hersteller von Markenartikeln. Schlechte qualitat gefährdet immer öfter Leib und Leben der Konsumenten.
dansk version.....
Billig kopiering skader ikke udelukkende fabrikanten af mærkevarer. Elendig kvalitet gefahrdet altid ofte krop og liv konsument.
forstår simpelthen ikke den sidste sætning...noget med forbrugerne....!!!
CaMz
Svar #1
04. september 2006 af 17153 (Slettet)
Dette er ikke en direkte oversætning, men den sidste sætning betyder: Elendig kvalitet udsætter stadig oftere forbrugeren for fare,(man risekere at miste liv og lemmer)
*Leib und Leben = liv og lemmer
*konsument = forbruger
*gefährdet = udsætte for fare
*Leib und Leben = liv og lemmer
*konsument = forbruger
*gefährdet = udsætte for fare
Skriv et svar til: tysk rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
