Dansk

En to tre voksen

04. september 2006 af Signe-skole (Slettet)
Haii skal skrive stilen"en to tre voksen" er begyndt... men kan bare ikk komme videre... tænkte om du havde en ide til hvordan jeg skulle forsætte.. hvis du har skrevet den, vil jeg meget gerne låne den til at få ide'er fra.. på forhånd tark!


En to tre voksen

Baaang! Kapau! Skudt! En, to, tre, nu, voksen! Prøv lige at tygge på ordret ”voksen”. Det er jo fuldstændig uden betydning. For hvornår er man voksen? Er det når, at andre begynder at fortælle dig, at du bør tage dig sammen? For man er jo ikke barnlig som voksen, hvert fald ikke på samme måde. Jeg synes ikke at der er en, hvis alder for, hvornår man er voksen. Men i bund og grund er man jo ikke voksen før man selv føler det.
Jeg er 15 år, og høre ind under gruppen af de festlige teenagere. Jeg er på ingen måde voksen. For jeg betegner en voksen for en person, der evt. er ved at stifte familie, har et job, en bil, et hus eller lignende.
Det er svært at sige hvornår man er voksen. For man føler altid at dem, der er ældre end en er voksen, eller nærmer tætter på at være voksen.







-Vil slutte af sådan her:
Alt i alt er det forskelligt fra person til person, hvornår man kan konstatere at personen er voksen.

[email protected]

Skriv et svar til: En to tre voksen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.