Spansk
rettelse?
06. september 2006 af
Arsenal (Slettet)
Er der nogle der lige gider at rette disse 8 sætninger bare lige for at se om de er rigtige.
Det vil være dejligt.
Tak
1. Es profesor.
Han er lærer.
2. José y Juan son estudiante.
Jose og juan er studerende
3. Soy de Dinamarca.
Jeg er fra danmark.
4. Eres también de capital.
Du er også fra hovedstaden.
5. Las mujer son amabla.
Kvinderne er venlige.
6. Soís de España.
I er fra spanien.
7. Hay playa de Dinamarca.
Der er strande i Danmark.
8. No hay montaña.
Det er ikke bjerge.
Det vil være dejligt.
Tak
1. Es profesor.
Han er lærer.
2. José y Juan son estudiante.
Jose og juan er studerende
3. Soy de Dinamarca.
Jeg er fra danmark.
4. Eres también de capital.
Du er også fra hovedstaden.
5. Las mujer son amabla.
Kvinderne er venlige.
6. Soís de España.
I er fra spanien.
7. Hay playa de Dinamarca.
Der er strande i Danmark.
8. No hay montaña.
Det er ikke bjerge.
Svar #1
06. september 2006 af Zutte (Slettet)
1 = rigtig
2 = Jose y Juan están estudiando
3 = rigtig
4 = Eres de la capital también
5 = las mujeres son amablas
6 = rigtig
7 = playas
8 = montañas
lige en hurtig gennemgang. Håber ikke, jeg overså noget.
2 = Jose y Juan están estudiando
3 = rigtig
4 = Eres de la capital también
5 = las mujeres son amablas
6 = rigtig
7 = playas
8 = montañas
lige en hurtig gennemgang. Håber ikke, jeg overså noget.
Skriv et svar til: rettelse?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
