Matematik

isoler t

06. september 2006 af white_angel (Slettet)
Vt= Vo *(1+b*t)^3
Jeg håber at der er nogle der vil forklare mig hvordan jeg skal løse denne ligning.

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2006 af eightx2 (Slettet)

#0
Divider med Vo og tag kubikroden.

Svar #2
06. september 2006 af white_angel (Slettet)

vil du ikke løse den for mig ,så jeg kan bedre forstår den?:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2006 af eightx2 (Slettet)

Vt=Vo(1+bt)³ <=>
Vt/Vo=(1+bt)³ <=>
(vt/Vo)^(1/3)=1+bt <=>
(vt/Vo)^(1/3)-1=bt <=>
((vt/Vo)^(1/3)-1)/b=t

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2006 af eightx2 (Slettet)

#3
vt er selvfølgelig Vt.

Svar #5
06. september 2006 af white_angel (Slettet)

tusind tak

Svar #6
06. september 2006 af white_angel (Slettet)

Er det det hele der skal divideres med b til sidst?


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. september 2006 af eightx2 (Slettet)

Ja, kig på parenteserne. Så det er (Vt/Vo)^(1/3)-1 der skal divideres med b.

Svar #8
06. september 2006 af white_angel (Slettet)

okay , mange tak

Skriv et svar til: isoler t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.