Tysk

køn

06. september 2006 af figaro8 (Slettet)
en som lige kan sige mig hvad benævnelsen er for de forskellige køn? er hankøn ikke m??

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2006 af maximuz (Slettet)

m = der = hankøn

f = die = hunkøn

n = das = intetkøn

pl = die = flertal

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2006 af witczak (Slettet)

hej
"Benennung" er hunkoen-femininum

Svar #3
06. september 2006 af figaro8 (Slettet)

ok tak;)

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2006 af witczak (Slettet)

Mein Ratschlag: Du kannst es in Google einsetzen. Wenn es richtig ist, dann wirst du viele Beispiele finden.
Hej

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. september 2006 af vag (Slettet)

#1

Bemærk at dine listede artikler kun gælder i nominativ. Bare så figaro8 ikke bliver narret.


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. september 2006 af maximuz (Slettet)

M f n pl

Nom: der, die, das, die

AKK: den, die, das, die

Gen: des, der, des, der

Dat: dem, der, dem, den


SÅDAN... ;-)

Skriv et svar til: køn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.