Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
resultat fordeling
10. september 2006 af
norby88 (Slettet)
Hej
Årets resultat for 2005 fordeles
1. aktie til 30 kr. og 30000 stk. = 900000
2. resterende over ligges til reserver i hele 100.000
3. ET eventuelt yderligere overskud overføres til næste år
Nr. 2 og 3 jeg ikke kan finde ud af??
Egenkapital 1.1 2005
aktiekap. 3000
reserver 1500
overført overskud fra tidliger år 65
årets resultat 1425
resultat for 2004 er i 2005 fordelt sådan
udbytte 600
reserver 800
overført overskud 25
I afslutningns skemaet (31.12.2005) er reserver 2300, overført overskud 90
årets resultat bliver 2.538
Ved ikke helt hvad man skal bruge så har skrevet det hele, men på forhånd tak
Årets resultat for 2005 fordeles
1. aktie til 30 kr. og 30000 stk. = 900000
2. resterende over ligges til reserver i hele 100.000
3. ET eventuelt yderligere overskud overføres til næste år
Nr. 2 og 3 jeg ikke kan finde ud af??
Egenkapital 1.1 2005
aktiekap. 3000
reserver 1500
overført overskud fra tidliger år 65
årets resultat 1425
resultat for 2004 er i 2005 fordelt sådan
udbytte 600
reserver 800
overført overskud 25
I afslutningns skemaet (31.12.2005) er reserver 2300, overført overskud 90
årets resultat bliver 2.538
Ved ikke helt hvad man skal bruge så har skrevet det hele, men på forhånd tak
Svar #1
10. september 2006 af Gitte_T (Slettet)
Først der trækker du de 900.000 fra årets resultat 2.538.000 = 1.638.000
Nr. 2 resterende skal ligges til reserver i 100.000:
dvs. af det overstående beløb (1.638.000) lægges hele 100.000 kr til reserver = 1.600.000
Resten af overskudet på 38.000 overføres til næste år(nr. 3).
Nr. 2 resterende skal ligges til reserver i 100.000:
dvs. af det overstående beløb (1.638.000) lægges hele 100.000 kr til reserver = 1.600.000
Resten af overskudet på 38.000 overføres til næste år(nr. 3).
Skriv et svar til: resultat fordeling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
