Dansk
ELLÆRE
12. september 2006 af
parisa (Slettet)
Hey studis:)
jeg har en opg, jeg skal have hjælp til, men det kræver en graf, som jeg har liggende i word, og ikke kan vise her - hvad gør jeg??
jeg har en opg, jeg skal have hjælp til, men det kræver en graf, som jeg har liggende i word, og ikke kan vise her - hvad gør jeg??
Svar #3
12. september 2006 af parisa (Slettet)
#2okaj, tak,
Her burde i kunne finde opg.formuleringen:
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=2893
opg. E 10 a)
Her skal jeg finde strømstyrken, men hvordan når jeg kun har spændingsfald, elektrisk effekt og fart??
Her burde i kunne finde opg.formuleringen:
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=2893
opg. E 10 a)
Her skal jeg finde strømstyrken, men hvordan når jeg kun har spændingsfald, elektrisk effekt og fart??
Svar #4
12. september 2006 af martinrv (Slettet)
Der gælder følgende sammenhæng:
P = U · I <=> I = P / U
/martinrv
P = U · I <=> I = P / U
/martinrv
Svar #5
12. september 2006 af parisa (Slettet)
okay, tak..
Opg. 10 b)(c) har jeg også problemer med:
(samme link som i #3)
jeg skal finde energi, dvs. J.
Svarer Joule her til E(indre)=R*I^2*t ?
Opg. 10 b)(c) har jeg også problemer med:
(samme link som i #3)
jeg skal finde energi, dvs. J.
Svarer Joule her til E(indre)=R*I^2*t ?
Skriv et svar til: ELLÆRE
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
