Matematik
Andengradpolynomium
17. september 2006 af
divadua (Slettet)
Hvordan kan man bestemme koefficienterne a,b og c i et Andengradpolynomium når man kun kender toppunktet (0,-5) og går igennem punktet (-2,7)?
Plejer man ikke at have 3 punkter..
Plejer man ikke at have 3 punkter..
Svar #1
17. september 2006 af ibibib (Slettet)
Toppunktet tæller for 2.
x=-b/(2a) => 0=-b/(2a) <=> b=0.
x=-b/(2a) => 0=-b/(2a) <=> b=0.
Svar #3
17. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Når du kender toppunktet og et punkt på en af grafens ``grene'', så kan du ment finde et tredje punkt, da grafen jo er symmetrisk omkring toppunktet.
Når du kender toppunktet og et punkt på en af grafens ``grene'', så kan du ment finde et tredje punkt, da grafen jo er symmetrisk omkring toppunktet.
Skriv et svar til: Andengradpolynomium
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
