Kemi
hjælp til aflevering
18. september 2006 af
MrJonas (Slettet)
Jeg har brugt for hjælp til opgave d og e i nummer 2
Link: http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=3355
d) Tænkte at jeg kunne udnytte at jeg kender pH og derved kan regne konc. ud ved ph = 7,4, og så kan jeg vel regne antal mol ud, ved at sige at jeg arbejder med 1 L.
Men ved jo ikke hvor meget jeg starter med så.. Så kan ikke se hvad jeg skal gøre nogen der kan hjælpe?
e)
Først ville jeg finde molar massen af det jeg allerede ved, C9H11N2 , som blir: 147,206. Så vil jeg finde den samlet massen ved at sige 74,03 + 8,7 = 82,73.
Jeg finder derpå den samlet masse på nikotin ved at sige (147,206/82,73)*100 = 177,935.
Så M(R) = 177,935-147,206 = 30,7294
Og så kan jeg ikke lige se mere..
Har virkelig brug for hjælp her
Link: http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=3355
d) Tænkte at jeg kunne udnytte at jeg kender pH og derved kan regne konc. ud ved ph = 7,4, og så kan jeg vel regne antal mol ud, ved at sige at jeg arbejder med 1 L.
Men ved jo ikke hvor meget jeg starter med så.. Så kan ikke se hvad jeg skal gøre nogen der kan hjælpe?
e)
Først ville jeg finde molar massen af det jeg allerede ved, C9H11N2 , som blir: 147,206. Så vil jeg finde den samlet massen ved at sige 74,03 + 8,7 = 82,73.
Jeg finder derpå den samlet masse på nikotin ved at sige (147,206/82,73)*100 = 177,935.
Så M(R) = 177,935-147,206 = 30,7294
Og så kan jeg ikke lige se mere..
Har virkelig brug for hjælp her
Skriv et svar til: hjælp til aflevering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
