Matematik

Reduser

18. september 2006 af ingibjørg (Slettet)
sidder med en matematik opgave som jeg ikke kan finde ud af , er der nogen der venligst ville hjælpe mig lidt ?

reduser:

(2ab)² : (3a²b)² . ab


svar???

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2006 af mathon

hvad får du (2ab)² til?

Svar #2
18. september 2006 af ingibjørg (Slettet)

(2ab)x(2ab) = 4ab ?

Svar #3
18. september 2006 af ingibjørg (Slettet)

undskyld fejl i opgaven.

(2ab)² : (3a²b)² x ab

sådan!

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2006 af mathon

(2ab)x(2ab)=2^2*a^2*b^2=4*a^2*b^2

Skriv et svar til: Reduser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.