Matematik
vektorregning
24. september 2006 af
Beiss (Slettet)
Har problemer med at komme igang med denne opgave:
Opgave 4 (13.08.02)
I et koordinatsystem med begyndelsespunkt O er punkterne A, B og C for alle tal t ikke lig 0 bestemt ved:
Vektor OA (2t,-3t) Vektor OB = (1+5t, 1+2t) og vektor OC = (1+3t, 1+4t)
Beregn den værdi af t, for hvilken vektor OA står vinkelret på vektor OB.
Beregn den værdi af t, for hvilken punkterne A, B og C ligger på en ret linje
Beregn de værdier af t, for hvilke arealet at trekant ABC er 6.
Hvis der er nogen, der vil hjælpe mig vil jeg sætte stor pris på det :)
Opgave 4 (13.08.02)
I et koordinatsystem med begyndelsespunkt O er punkterne A, B og C for alle tal t ikke lig 0 bestemt ved:
Vektor OA (2t,-3t) Vektor OB = (1+5t, 1+2t) og vektor OC = (1+3t, 1+4t)
Beregn den værdi af t, for hvilken vektor OA står vinkelret på vektor OB.
Beregn den værdi af t, for hvilken punkterne A, B og C ligger på en ret linje
Beregn de værdier af t, for hvilke arealet at trekant ABC er 6.
Hvis der er nogen, der vil hjælpe mig vil jeg sætte stor pris på det :)
Svar #1
24. september 2006 af eightx2 (Slettet)
Hvis en vektor a og en vektor b skal stå vinkelret på hinanden, hvad skal der så gælde om prikproduktet mellem disse (a·b)?
Svar #3
24. september 2006 af Beiss (Slettet)
Ved ikke hvad jeg skal gøre med de to sidste delopgaver.. har lavet den øverste!
Skriv et svar til: vektorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
