Matematik
Log(X)
28. september 2006 af
Eagle-Eye (Slettet)
En der gider forklarer mig lidt regler omkring logaritmer?
Bare lidt forskelligt - som er til at overskue. Er ikke helt med på reglerne - skal jo have årsagen til årsagen, før jeg fatter noget.. :S..
Tak!
Bare lidt forskelligt - som er til at overskue. Er ikke helt med på reglerne - skal jo have årsagen til årsagen, før jeg fatter noget.. :S..
Tak!
Svar #2
28. september 2006 af Irrelevant (Slettet)
log(x/y) = log(x)-log(y)
log(x^-n)= -n*log(x) = log(1/(x^n))
Er der noget konkret ved dem, du ikke forstår? For det er lidt diffust bare at bede om en betydning af reglerne. :)
log(x^-n)= -n*log(x) = log(1/(x^n))
Er der noget konkret ved dem, du ikke forstår? For det er lidt diffust bare at bede om en betydning af reglerne. :)
Skriv et svar til: Log(X)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
