Matematik
VM og DM
19. februar 2004 af
Nybegynder (Slettet)
Nogen derude der kan hjælpe mig med følgende opgaver? for jeg er nemlig meget lost hvad angår VM og DM.
evt en god hint eller lignende...
opgave:
Om en lineær funktion f med definitionsmængde [-7;10] oplyses,
at f(2)=1 og f(8)= -2
Bestem en regneforskrift for f.
Bestem en værdimængde for f.
så løs ligningen f(x)= -1 kan jeg godt hitte ud.
jeg skal afleverer den fredag så har hårdt brug for en die hard indenfor matematik... ;D
evt en god hint eller lignende...
opgave:
Om en lineær funktion f med definitionsmængde [-7;10] oplyses,
at f(2)=1 og f(8)= -2
Bestem en regneforskrift for f.
Bestem en værdimængde for f.
så løs ligningen f(x)= -1 kan jeg godt hitte ud.
jeg skal afleverer den fredag så har hårdt brug for en die hard indenfor matematik... ;D
Svar #1
19. februar 2004 af Peden (Slettet)
Hvis den er lineær kan du ud fra de to givne punkter finde en hældning, og dermed finde de y værdier den antager i henholdvis -7 og 10, VM ligger så inden for disse to tal.
Skriv et svar til: VM og DM
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
