Tysk
Hjælp til et par sætninger
07. oktober 2006 af
sdj (Slettet)
Hej. Nogen der vil rette disse tre sætninger? Hvis i gider må i meget gerne skrive, hvorfor det er forkert, da jeg har brugt meget tid på at lave dem, men ikke er særlig god til tysk.
Dansk version:
Historien handler om en pige, Susann. Hun skal skrive en opgave om sin drøm. Susann drømmer om at forlade DDR. Det skaber store problemer, da nogle ikke kan acceptere Susanns drøm.
Tysk version:
Die Geschichte handelt von ein Mädchen, Susann. Sie muss einen Aufsatz vin seinen Traum schreibt. Susann träumt von die DDR verlässt. Es macht grosse Probleme, veil einige Menschen Susanns Traum nicht akzeptieren können.
Dansk version:
Historien handler om en pige, Susann. Hun skal skrive en opgave om sin drøm. Susann drømmer om at forlade DDR. Det skaber store problemer, da nogle ikke kan acceptere Susanns drøm.
Tysk version:
Die Geschichte handelt von ein Mädchen, Susann. Sie muss einen Aufsatz vin seinen Traum schreibt. Susann träumt von die DDR verlässt. Es macht grosse Probleme, veil einige Menschen Susanns Traum nicht akzeptieren können.
Svar #1
07. oktober 2006 af Martinen (Slettet)
Die Geschichte handelt von einem Mädchen, Susann. Sie soll einen Aufsatz über ihren Traum schreiben. Susann träumt davon die DDR zu verlassen. Das verursacht große Probleme, da Einige Susanns Traum nicht akzeptieren können. (det er bedre)
Die Geschichte handelt von ein Mädchen, Susann. (Fint) Sie muss einen Aufsatz vin (über=om) seinen (ihren=personligt pronomen tredje person plural) Traum schreibt(sie-form=tiltale -> personligt pronomen tredje person plural -> schreiben). Susann träumt von (davon) die DDR verlässt(zu verlassen: infinitiv). Es macht grosse (efter en lang vokal kommer altid ß) Probleme, veil (weil) einige Menschen Susanns Traum nicht akzeptieren können. (resten kan man godt skrive sådan)
Die Geschichte handelt von ein Mädchen, Susann. (Fint) Sie muss einen Aufsatz vin (über=om) seinen (ihren=personligt pronomen tredje person plural) Traum schreibt(sie-form=tiltale -> personligt pronomen tredje person plural -> schreiben). Susann träumt von (davon) die DDR verlässt(zu verlassen: infinitiv). Es macht grosse (efter en lang vokal kommer altid ß) Probleme, veil (weil) einige Menschen Susanns Traum nicht akzeptieren können. (resten kan man godt skrive sådan)
Svar #2
07. oktober 2006 af sdj (Slettet)
# 1
Mange tak for hjælpen..
Det eneste jeg ikke er med på, er hvorfor der skal stå über og ikke von? Hvordan finder man ud af det ?
Mange tak for hjælpen..
Det eneste jeg ikke er med på, er hvorfor der skal stå über og ikke von? Hvordan finder man ud af det ?
Svar #3
07. oktober 2006 af danielruhmann (Slettet)
Die Geschichte handelt von einem Mädchen, Susann. Sie soll einen Aufsatz über ihren Traum schreiben/verfassen. Susann träumt davon, die DDR zu verlassen. Das verursacht große Probleme, da einige die Träume Susanns nicht akzeptieren können.
Skriv et svar til: Hjælp til et par sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
