Dansk

indledning!

10. oktober 2006 af civic18 (Slettet)
Vil det være godt nok som indledning?

Johan August Strindberg (1849-1912) var fra Sverige og var ligesom mange andre meget optaget af Georg Brandes og den naturvidenskabelige tankegang. Jeg skal så beskæftig mig med Frøken Julie som er et teaterstyk som udkom for første gang 1888 i Stockholm.

Er ikke helt sikker på om det er okay, i må meget gerne kom med kommenter!

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2006 af bixed (Slettet)

Eer skal et 'e' på dit beskæftig, desuden ville jeg nok i hvert fald foretrække at skrive 'levede i sverige' eller 'boede i sverige' i stedet for, at skrive 'var fra'.

Svar #2
10. oktober 2006 af civic18 (Slettet)


Johan August Strindberg (1849-1912) var fra Sverige og var ligesom mange andre meget optaget af Georg Brandes og den naturvidenskabelige tankegang. Jeg skal så beskæftige mig med >>Frøken Julie<<, som er et teaterstyk der udkom for første gang i 1888 i Stockholm. Igennem denne stil vil jeg forsøge at analyser frøken Juli. Hvem hun endlig er og hvad hun vil opnå. Disse spørgsmål finder jeg meget vigtigt, da de ikke mindst er blevet rejst af Julie selv. For at kunne for den optimale beskrivelse af frøken Julie, vil jeg ganske kort komme ind på de andre personer i stykket, da de alle har haft en påvirkning på frøken Julie.

vil det ikke være beder??

Skriv et svar til: indledning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.