LaTeX
Undefined control sequence
20. oktober 2006 af
Ole Sørensen (Slettet)
Her er min .tex:
%Begin header
\documentclass[12pt]{article}
\usepackage[latin1]{inputenc}
\usepackage[danish]{babel}
\usepackage{fancyhdr}
ewcommand{\beq}{\begin{equation}}
ewcommand{\eeq}{\end{equation}}
\pagestyle{fancy}
\chead{}
\lhead{Mathias Gruber, Tania Lind}
head{}
\cfoot{\thepage}
\lfoot{}
foot{}
\title{}
\author{Mathias Gruber & Tania Lind}
%End header
%Begin body
\begin{document}
\section{Indledning}
TEKST
\end{document}
%End body
Efter at have skrevet en masse i tekst vil den ike kompilere mere, men giver i stedet:
"Undefinde control sequence
1.3 \documentclass
[12pt]{article}"
Hjælp =( ..
På forhånd tak
%Begin header
\documentclass[12pt]{article}
\usepackage[latin1]{inputenc}
\usepackage[danish]{babel}
\usepackage{fancyhdr}
ewcommand{\beq}{\begin{equation}}
ewcommand{\eeq}{\end{equation}}
\pagestyle{fancy}
\chead{}
\lhead{Mathias Gruber, Tania Lind}
head{}
\cfoot{\thepage}
\lfoot{}
foot{}
\title{}
\author{Mathias Gruber & Tania Lind}
%End header
%Begin body
\begin{document}
\section{Indledning}
TEKST
\end{document}
%End body
Efter at have skrevet en masse i tekst vil den ike kompilere mere, men giver i stedet:
"Undefinde control sequence
1.3 \documentclass
[12pt]{article}"
Hjælp =( ..
På forhånd tak
Skriv et svar til: Undefined control sequence
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
