Matematik

integralregning

21. oktober 2006 af megdalena88 (Slettet)
nogen, der kan hjælpe med at finde stamfunktionen til
1+(tanx)^2/tanx*dx?
tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2006 af mathon

...mener du (1+(tan(x))^2)/tan(x)
eller
1 + ((tan(x))^2/tan(x)?

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2006 af mathon

...gætter på

S (1+(tan(x))^2)/tan(x)*dx

sæt
t = tan(x), hvoraf dt/dx=.......

Svar #3
21. oktober 2006 af megdalena88 (Slettet)

Ja, det er korrekt. Så jeg skal bare substituere nævneren?

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. oktober 2006 af Ronson76 (Slettet)

Hint: 1+(tan x)^2 = 1/((cos x)^2)

Ja, du skal substituere nævneren efter at have omskrevet brøken lidt.

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. januar 2009 af Jalla bib (Slettet)

Nogen der kan hjælpe mig med at komme videre??

Vedhæftet fil:Dok1.docx

Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.