Matematik

-sint-2cost=o

23. oktober 2006 af qazxcvbnm (Slettet)
hvordan isolerer jeg t i: -sint-2cost=o ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2006 af Lurch (Slettet)

hint: sin(t)/cos(t) = tan(t)

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2006 af sigmund (Slettet)

Divider igennem med cos(t).

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2006 af sigmund (Slettet)

Du skulle gerne komme frem til noget, der ligner følgende:

C[1] \[Element]
Integers && (t == -1.10715 + 6.28319 C[1] ||
t == 2.03444 + 6.28319 C[1]).

Alternativt kan dette skrives

C[1] \[Element] Integers && t == -1.10715 + 3.14159 C[1].

('Integers' betyder 'hele tal', mens '&&' hhv. '||' her betyder 'og' hhv. 'eller'.)

Svar #4
23. oktober 2006 af qazxcvbnm (Slettet)

okay tak. har fundet ud af det nu :O)

Skriv et svar til: -sint-2cost=o

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.