Engelsk

biokemi sprog

28. oktober 2006 af Rixer (Slettet)
hvad hedder de forskellige biokemiske ord på engelsk..

LÆSIONER
peptid
beta-amyloid
TANGLER
tau
ATROFI

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2006 af Kajbassen (Slettet)

lesions
peptide
beta-amyloide
??? ved ikke hvad det er
tau (græsk bogstav)
atrophy

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

beta-amyloid (dansk) --> beta-amyloid (engelsk)

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

tangler --> (sandsynligvis) tangles http://en.wikipedia.org/wiki/Neurofibrillary_tangles

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

Hmm... beklager de mange indlæg. Sidste rettelse:

læsion --> injury

Svar #5
28. oktober 2006 af Rixer (Slettet)

det gør ikke noget hvad hedder disposition på engelsk

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

#5. I hvilken sammenhæng?

1 = arrangement; ex. jeg har truffet mine dispositioner = I have made my arrangements

2 = disposal; ex. haven står til din disposition = the garden is at your disposal.

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

Det er bare en oversigt over punkter
1. blabla
2lala
3. lskdf

du ved`

hvad hedder det`? på engelsk

Brugbart svar (0)

Svar #8
28. oktober 2006 af Kajbassen (Slettet)

#2

Rigtigt det hedder beta-amyloid (uden e)

Enig med tangles

Brugbart svar (0)

Svar #9
29. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

#7:

Så brug bare 'disposition'. Det ord kan nok også bruges. http://en.wikipedia.org/wiki/Disposition

Brugbart svar (0)

Svar #10
29. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

#8:
Beklager i øvrigt, at jeg rettede dit 'lesion'. Jeg opfattede det først som 'lesson' og derfor som forkert.
'lesion' betyder jo også skade.
Derfor er,
læsion (dansk) --> lesion (engelsk) , skam rigtig nok. Dog er 'injury' ikke forkert at bruge.

Skriv et svar til: biokemi sprog

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.