Matematik
Differentialkvotient
31. oktober 2006 af
sdj (Slettet)
Har et par opgaver jeg er lidt i tvivl om:
Opgave 1
Bestem f´(1) i:
f(x)=4spr(x)
Skal jeg jeg bare differentiere den så den giver:
f´(x)=2/spr(x)
Og så sætte 1 ind i stedet for x:
f´(1)=2/spr(1)
Opgave 2:
Om funktionen f gælder , af f´(2)=3, desuden er g(x)=7*f(x). Angiv g´(1)
Det eneste jeg mangler er vel f(x)? Hvordan finder jeg den? Eller er det slet ikke sådan jeg skal gøre?
Opgave 1
Bestem f´(1) i:
f(x)=4spr(x)
Skal jeg jeg bare differentiere den så den giver:
f´(x)=2/spr(x)
Og så sætte 1 ind i stedet for x:
f´(1)=2/spr(1)
Opgave 2:
Om funktionen f gælder , af f´(2)=3, desuden er g(x)=7*f(x). Angiv g´(1)
Det eneste jeg mangler er vel f(x)? Hvordan finder jeg den? Eller er det slet ikke sådan jeg skal gøre?
Skriv et svar til: Differentialkvotient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
