Matematik
proportionale
31. oktober 2006 af
Hollywoodstar (Slettet)
hej
Jeg sidder fast i denne opgave, som jeg ikke forstår.
størrelsen x og y er proportionale. udfyld tabellen
x 3 4 5 6
4,5
hvordan skal jeg løse opgaven??
Jeg sidder fast i denne opgave, som jeg ikke forstår.
størrelsen x og y er proportionale. udfyld tabellen
x 3 4 5 6
4,5
hvordan skal jeg løse opgaven??
Svar #1
31. oktober 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Nu er det ikke helt nemt at tyde det du skriver, men jeg gætter.
Da x = 3 giver y = 4,5, må y/x = 4,5/3 = 1,5, hvorved
y = 1,5*x
Nu er det bare at udfylde tabellen.
Nu er det ikke helt nemt at tyde det du skriver, men jeg gætter.
Da x = 3 giver y = 4,5, må y/x = 4,5/3 = 1,5, hvorved
y = 1,5*x
Nu er det bare at udfylde tabellen.
Skriv et svar til: proportionale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
