Dansk

Alkohol..

06. november 2006 af groth (Slettet)
Hej!

Jeg skal til at skrive en dansk stil om alkohol. Vi er blevet bedt om enten at skrive en litterær artikel eller en kronik.
Jeg har valgt at skrive en kronik om alkohol. Vores lærer har understreget, at en af de vigtigste ting når man laver en kronik, er at lave en spændene og fængende indledning. Derfor ville jeg høre om der er nogle der har en idé til hvordan man kunne starte? Er nemlig lidt på bar bund.
Og husk, jeg beder ikke om en færdiglavet stil, men bare om idéer til hvordan man kunne begynde...

På forhånd tak!
VH Jakob :-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2006 af Fassos (Slettet)

De fleste danskere drikker alkohol. Nogle drikker lidt andre meget. Men der forskel på hvordan folk opfører sig når de har drukket. Mix –teci indianerne fra Mexico drikker også en gang imellem. Men selv om de er berusede kunne de aldrig finde på at opføre

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2006 af iB (Slettet)

På en eller anden måde, skal man jo altid skrive baglæns, forstået på den måde, at man er nød til at have en ide om konklutionen, før man kan skrive indledningen.
Du er derfor nød til først at sætte dig ned og overveje hvad du mener om alkohold. Det havde sikkert været aktuelt for dig at se på unge danskeres alkoholdforbrug, og starte med at gøre op med dig selv, om de synes det er i orden, at danske unge ligger i den abosolutte top, når man ser på mængden af indtaget alkohold. Gør dig lidet flere tanker om emnet, og prøv så gerne at finde en lidt "spids" formulering til din indledning.

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2006 af figaro8 (Slettet)

hvor bliver der egentlig drukket mest nu når vi snakker om det? altså i landet sådan?

Skriv et svar til: Alkohol..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.