Teknologi
forklaring på svær ord
07. november 2006 af
odense (Slettet)
Hvad er flaskehals, seriestørrelse, kvalitetssikring, proceskapacitet, ishikawa-diagram?
Svar #1
07. november 2006 af bllcrp88 (Slettet)
flaskehals:
1. = den snævre øverste del af en flaske2. = en snæver passage som forhindrer en hurtig afvikling af trafikken3. = en faktor som hindrer det videre forløb af noget d manglen på computere er flaskehalsen i det her projekt
1. = den snævre øverste del af en flaske2. = en snæver passage som forhindrer en hurtig afvikling af trafikken3. = en faktor som hindrer det videre forløb af noget d manglen på computere er flaskehalsen i det her projekt
Svar #2
07. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
Ishikawa-diagram = Fiskebensdiagram = http://en.wikipedia.org/wiki/Ishikawa_diagram
Skriv et svar til: forklaring på svær ord
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
