Matematik
kvadratrod
08. november 2006 af
mobz (Slettet)
1/2y^2 = -8x^2 +k
er det ikke =
y = -16x + 2 * kvadratrod(k) ?
er det ikke =
y = -16x + 2 * kvadratrod(k) ?
Svar #1
08. november 2006 af Waterhouse (Slettet)
Nej.
1/2y^2 = -8x^2 +k <=>
y^2 = -16x^2+2k <=>
y = kvrod(-16x^2+2k) v y = -(-16x^2+2k)
1/2y^2 = -8x^2 +k <=>
y^2 = -16x^2+2k <=>
y = kvrod(-16x^2+2k) v y = -(-16x^2+2k)
Skriv et svar til: kvadratrod
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
