Matematik
Skalarprodukt?...hvordan?
08. november 2006 af
Jelly (Slettet)
Om to vektorer a og b gælder:
|a|=2 og |b|=3 og vinklen mellem vektor a og b er 60grader
Beregn skalar produktet?
Har ingen anelse for hvordan man skal beregne skalaproduktet , er der nogle der vil vise mig hvordan man beregner det, så jeg til anden gang selv kan løse lignende opgaver.
På forhånd tak!
|a|=2 og |b|=3 og vinklen mellem vektor a og b er 60grader
Beregn skalar produktet?
Har ingen anelse for hvordan man skal beregne skalaproduktet , er der nogle der vil vise mig hvordan man beregner det, så jeg til anden gang selv kan løse lignende opgaver.
På forhånd tak!
Svar #1
08. november 2006 af Hilano (Slettet)
Skalarproduktet = længden af a vektor * længden af b vektor * cov (v)
:)
:)
Skriv et svar til: Skalarprodukt?...hvordan?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
