Matematik
DIFFERENTIALLIGNING
09. november 2006 af
Kadafi (Slettet)
Hov.. HAvde skrevet forkert før, den rigtige er :
Undersøg om funktionen k(x)= 3h(x) + 7 er løsning til h(x): dy/dx= y + 3.
Jeg er rimelig blank :S:)
Tak!
jeg er selv nået til at:
(3y+7)' = 3y+7+3 .. Men kan ikke komme videre
Undersøg om funktionen k(x)= 3h(x) + 7 er løsning til h(x): dy/dx= y + 3.
Jeg er rimelig blank :S:)
Tak!
jeg er selv nået til at:
(3y+7)' = 3y+7+3 .. Men kan ikke komme videre
Svar #1
09. november 2006 af SomeOneMore (Slettet)
Kadafi Hold dig venligst til én tråd. Du har nu oprettet 2 identiske tråde, foruden det faktum, at rettelsen burde være fundet sted i din først oprettede tråd!
Desuden bedes du undgå overskrifter med STORE BOGSTAVER, idet der i så fald er tale om at udtrykke sig negativ overfor andre, eller at råbe (mod andre), jf. almindelig netikette
Desuden bedes du undgå overskrifter med STORE BOGSTAVER, idet der i så fald er tale om at udtrykke sig negativ overfor andre, eller at råbe (mod andre), jf. almindelig netikette
Svar #2
09. november 2006 af Kadafi (Slettet)
Undskyld.
Men ingen svarede :/..
Skal nok holde ordensreglerne..
Men ingen svarede :/..
Skal nok holde ordensreglerne..
Svar #4
09. november 2006 af Lurch (Slettet)
eller jeg havde svaret i din første tråd ud af 3, om det samme spørgsmål...
Skriv et svar til: DIFFERENTIALLIGNING
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
