Matematik
regneudtryk
12. november 2006 af
tullerpigen (Slettet)
Hey skal opstille et regneudtryk for P (den eksponentielle udvikling)(som har en halveringshøjde på 5 km), som funktion af højden h (målt i km), når trykker over henover jordoverfladen er 1 atm.
Trykket i atm afhænger af højden.
Problemet er bare at jeg ikke forstår det, nogen der kan hjælpe mig med at forstå hvad det er jeg skal?
på forhånd tak ;)
Trykket i atm afhænger af højden.
Problemet er bare at jeg ikke forstår det, nogen der kan hjælpe mig med at forstå hvad det er jeg skal?
på forhånd tak ;)
Svar #1
12. november 2006 af Montavr (Slettet)
Tror bare du skal skrive det sådan her:
P(h) = b*a^h
h = x
Tror at svaret er det, fordi der bare står du skal opstille et regneudtryk for P som funktion af højden h.
P(h) = b*a^h
h = x
Tror at svaret er det, fordi der bare står du skal opstille et regneudtryk for P som funktion af højden h.
Svar #2
12. november 2006 af Kemiersjov (Slettet)
Hvordan er den generelle formel for en eksponentiel funktion (der er aftagende)?
Opskriv funktionen og beregn herefter trykket, når h = 5 km. Når dette er opskrevet, kan konstanten isoleres og beregnes.
Opskriv funktionen og beregn herefter trykket, når h = 5 km. Når dette er opskrevet, kan konstanten isoleres og beregnes.
Skriv et svar til: regneudtryk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
