Kommentarer til Studieportalen.dk

debat

15. november 2006 af Lemin (Slettet)
Er det mig eller er studi.dk blevet dårligere det med hjælp. Den gamle studi.dk fik man bedre hjælp synes jeg. Jeg har ventet hele sidste uge til idag og skal afleverer noget yderst vigtigt som P/Qmetoden i morgen og jeg har selv bud på det. Jeg er bare usikker på om det er korrekt, da jeg spurgte mange af brugerne herinde igonerede det. Hvilket er meget nedtur.

Brugbart svar (2)

Svar #1
15. november 2006 af unistud2 (Slettet)

Altså jeg vil sige, at jeg er faktisk meget positivt overrasket over hvor villige folk er til at hjælpe, så har et helt andet syn på problemstillingen ;-) Men kan godt følge dig.

Brugbart svar (2)

Svar #2
15. november 2006 af Dr. MolBio (Slettet)

Måske skyldes det, at tråde med nye beskeder/svar, ikke kommer op i toppen længere (som det var tilfældet med den gamle side).

Brugbart svar (2)

Svar #3
15. november 2006 af SomeOneMore (Slettet)

#2 Giver dig delvist ret. Jeg tror der er mange der 'glemmer'at suse ind under forumoversigten, for at se om der er kommet nye tråde i de fagfora de har interesse/viden i...

#3
Det kunne måske også tænkes at det skyldes mere fokusering på spørgerens udlægning og opførsel. Eks. overskrifter, spam, eget bud m.v.

Brugbart svar (2)

Svar #4
15. november 2006 af iB (Slettet)

#3
Ja, og det nye system "belønner" dobbelposting, hvor folk før bumbede deres indlæg op. Folk der dobbeltposter fortjerner skridtprygl med et middelaldervåben, men det er desværre jo bare deres medelever det går ud over...

Som det har været nævnt før i andre tråde, så tror jeg det ville hjælpe meget på opfølgningen, hvis man på på linie med "nyeste indlæg" og " populære indlæg" fik en liste med "sidste bedvarede tråde". Man kan jo finde det via ens profil, men det havde hjulpet på brugervenligheden, hvis en sådan liste også fantes ude til højre (Sam?)

Brugbart svar (2)

Svar #5
16. november 2006 af Hindsborg (Slettet)

Nu var jeg ikke bruger hjemmesiden, da det gamle system af aktiv, men jeg er ganske tilfreds med den respons jeg har fået. Den har lagt over alt forventning.

Men kan godt se dit problem. Måske mangler siden en lille redigering, med hensyn til forummet? - så den er lettere overskuelig. - fx, hvis man kunne gå ind under de forskellige fag, og vælge et link der hedder "Dagens indlæg". Det ville gøre forummet noget mere enkel.

Brugbart svar (2)

Svar #6
16. november 2006 af Larsendrengen (Slettet)

Drop spalten med "Populæreste Indlæg" da det ikke giver nogen mening at have sådan en. Bare fordi der er mange som går ind og kigger er ikke ensbetydende med at det er populært.

Få nu hellere søsat den spalte med "Sidst besvarede indlæg", da det giver et hurtigt overblik.

Brugbart svar (2)

Svar #7
16. november 2006 af jgthb (Slettet)

#6:
Fuldstændig enig. "Populæreste indlæg" er ret ligegyldig, hvorimod "Sidst besvarede indlæg" ville være virkelig rar at få igen.

Brugbart svar (2)

Svar #8
16. november 2006 af Sam

Jeg er helt enig!

"Sidst besvarede indlæg" står meget højt på listen og TODOs!

Skriv et svar til: debat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.