Matematik
halvering
15. november 2006 af
tullerpigen (Slettet)
Jeg har en ligning : P = P0*e^-y*x
hvor x = bredde, y er en konstant.
og jeg får at vide at når x er 16 bliver P reduceret med 60 %
Og det jeg skal finde ud af er hvor bred x skal være for at den halvere P.
Jeg tror nok man skal bruge halveringskonstanten?
T½ = log(½) / log(a)
men hvordan gør jeg det?
hvor x = bredde, y er en konstant.
og jeg får at vide at når x er 16 bliver P reduceret med 60 %
Og det jeg skal finde ud af er hvor bred x skal være for at den halvere P.
Jeg tror nok man skal bruge halveringskonstanten?
T½ = log(½) / log(a)
men hvordan gør jeg det?
Svar #2
15. november 2006 af tullerpigen (Slettet)
nogen der kan hjælpe mig med at finde a i ligningen?
Skriv et svar til: halvering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
